Er zijn van die Papieren Tijgers... daar wil je gewoon wat meer over weten. Omdat ze inspireren, in het nieuws staan, gastheer/vrouw van een sessie waren of gewoon heerlijke mensen zijn!

Volgende Tijger../3/15_Marianne_Kollaard.html../3/15_Marianne_Kollaard.htmlshapeimage_3_link_0

“... ben een echt

social media beest...”

Nieuwtjes../../../../Nieuwtjes/Nieuwtjes.html../../../../Nieuwtjes/Nieuwtjes.htmlshapeimage_5_link_0
Op Heterdaad... de sessies!../../../../KC_mini-sites/KC_mini-sites.html../../../../KC_mini-sites/KC_mini-sites.htmlshapeimage_6_link_0
Mens achter de Tijger../../../Mens_achter_de_Tijger.html../../../Mens_achter_de_Tijger.htmlshapeimage_7_link_0
Tijgernootjes../../../../Tijgernootjes/Tijgernootjes.html../../../../Tijgernootjes/Tijgernootjes.htmlshapeimage_8_link_0
Kenniscentrum../../../../KC_Kenniscentrum.html../../../../KC_Kenniscentrum.htmlshapeimage_9_link_0
Nieuwsbrief../../../../NIEUWSBRIEF.html../../../../NIEUWSBRIEF.htmlshapeimage_12_link_0
 Digitale Spin
- Nieuws en Tijgernootjes -../../../../NIEUWSBRIEF.html
“In elke Papieren Tijger huist een Digitale Spin.”../../../../Tijgernootjes/Artikelen/2009/6/11_Digitale_Spin.html
Nieuwsbrief../../../../NIEUWSBRIEF.html
Verslag../../../../Verslagen/Artikelen/2016/6/22_Deltares.html
Foto’s../../../../Fotos_Heterdaadsessies/Paginas/Deltares___TU_Delft.html
Sheets../../../../Presentaties/Artikelen/2016/6/22_Deltares___TU_Delft.html
Profiel../../../Mens_achter_de_Tijger.html
Nieuwtjes../../../../Nieuwtjes/Nieuwtjes.html
Program../../../../Aankondigingen/Artikelen/2016/6/21_SharePoint_voor_DM_%26_RM_in_de_praktijk_%28TU_Delft,_bij_Deltares%29.html
sessie Deltares / TU Delft../../../../KC_mini-sites/Artikelen/2016/6/21_SharePoint_in_de_Praktijk_%28Delft%29.html
Aanmelden/Privacy../../../../Aanmelden.htmlhttp://www.papierentijger.net/PTN/Aanmelden.htmlshapeimage_23_link_0
Op Heterdaad Nationale Politie... Cold Cases, Ketenen, AI en Wapenvergunningen: De Zaak DIV!../../../../Aankondigingen/Artikelen/2019/10/31_Nationale_Politie__AI,_Cold_Cases,_Ketenen_en..._De_Zaak_DIV.html
Op Heterdaad, 31 oktober... Nationale Politie: Cold Cases, Ketenen en De Zaak DIV!../../../../Aankondigingen/Artikelen/2019/10/31_Nationale_Politie__AI,_Cold_Cases,_Ketenen_en..._De_Zaak_DIV.html
Foto’s, verslag, presentaties vorige sessie: Structuur in de Informatiehuishouding../../../../Fotos_Heterdaadsessies/Paginas/Gemeente_Zeist.html../../../../Verslagen/Artikelen/2019/3/22_No_Nonsense__Gemeente_Zeist.html../../../../Presentaties/Artikelen/2019/3/22_No_Nonsense__Gemeente_Zeist.html../../../../Aankondigingen/Artikelen/2019/3/21_No_Nonsense__Structuur_in_de_Informatiehuishouding.htmlshapeimage_26_link_0shapeimage_26_link_1shapeimage_26_link_2
Fotocredithttps://private-security.nl/handboeien-smal-gewricht
 

Digitale Spin is de Nieuwsbrief van het Papieren Tijger Netwerk.


Trefwoorden zijn: documentmanagement, kennismanagement, contentmanagement, webcontentmanagement, recordsmanagement, recordmanagement, Digitale Tijger, Tijgerspin, archief, bibliotheek, informatieprofessional, documentaire informatievoorziening, knipoog, geuzennaam, archivaris, bibliothecaris, webmanager, intranet, banen, jobs, column, Heterdaadsessie, Op Heterdaad, Agenda, Tips, Nieuwtjes, Attendering, Mens achter de Tijger, Kenniscentrum, document- en kennismanagement, documentprofessionals, kennisprofessionals, Documentcentrum, Dossiers, Dossierreeks, leergang, cursus, euroforum, checklists, cases, best practices, foto’s, presentaties, topics, pdf’s, boeken, tijdschriften, aanbieders, producenten, uitgevers, verenigingen, evenementen, opleiders, opleidingsinstituten, opleidingsinstellingen, consultants, documentprofessional, kennisprofessional,

checklist, case, best practice, foto, presentatie, topic, pdf, boek, tijdschrift, aanbieder, producent, uitgever, vereniging, evenement, opleider, opleidingsinstituut, opleidingsinstelling, consultant, Tijgernootjes, tip van de maand, attendering, eenpitter, eenpitters, DIV, web 2.0, LinkedIn.

 

Over het Netwerk

Ik verwacht op bepaalde onderwerpen met anderen uit het netwerk te kunnen sparren. Wat zijn de uitdagingen naar de toekomst en hoe kunnen we met elkaar dit mogelijk maken.


Mijn visie als Tijger

Ik geloof in transformaties. Maar dan wel transformaties die organisch gebeuren. Mensen zullen zich altijd blijven ontwikkelen, net als afdelingen en organisaties. Soms zijn dit kleine ontwikkelingen en soms baanbrekend. Het is een uitdaging om bij mensen op zoek te gaan wat hun drijfveer is en vanuit hun drijfveer te komen tot veranderingen.


De tijger overleeft maar wordt wellicht een kameleon. Door de lange, gespierde tong, de gespecialiseerde ogen, de tangachtige poten en het vermogen sterk van kleur te veranderen, zijn ze eenvoudig te onderscheiden van andere hagedissen. Kameleons zijn hierdoor een van de weinige families van reptielen die bij het grote publiek bekend zijn. En daar ligt onze toekomst. Mee bewegen, opgaan in de organisatie, maar duidelijk zichtbaar blijven bij een divers publiek.


What makes me tick...

Mijn uitdaging is om informatie te stroomlijnen en daardoor vindbaar te maken. Dat is een behoorlijke uitdaging want er is vaak een overkill aan bronnen (niet op elkaar afgestemd) en een diversiteit aan gebruikers. Zo is er de Google-generatie, maar ook de wetenschappers die gestructureerd willen zoeken. Hoe sluit je dus aan bij de diverse denkkaders?


Spannende dingen

Drie spannende ontwikkelingen van dit moment zijn:

  1. 1)ict landschapskaart waarin samenhang met systemen en processen inzichtelijk worden;

  2. 2)verdere professionalisering van de afdeling facility management;

  3. 3)maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Mijn onbekende zijde...

Ik ben bang van muizen, sprinkhanen, kakkerlakken en kikkers. Eigenlijk alles wat klein is en zich snel beweegt of springt.

Ga ik echter naar het buitenland - reizen is een van mijn passies - dan kan ik blijkbaar toch makkelijk de knop omzetten.


Kick

Als ik tussen de 70 en 120 km heb gefietst op mijn racefiets. Of met golfen mijn handicap heb weten te verbeteren (helaas gebeurt dat nog niet heel veel...). Verder ben ik een sociaal dier en vertoef ik graag bij mijn vrienden en familie. Geeft mij een kick als ik iets voor ze kan betekenen.  


Relevante links

  1. www.deltares.nl   

Reactie? Commentaar?

Tip voor een Mens achter de Tijger? Klik hier.

profielNaam: Jolanda Heij

Burgerlijke staat: samen

Beroep: Facility Manager

Werkgever: Deltares

Werklocatie: DelftinspiratiebronMeest geleerd van mezelf door gewoon te doen. Af en toe in het diepe springen.

Mijn inspiratiebron zijn sterke en ambitieuze vrouwen die op hun weg naar succes hun vrouwelijkheid weten te bewaren en anderen weten te inspireren (zoals bijvoorbeeld Sheryl Sandberg, auteur van Lean In - Vrouwen, werk en de weg naar succes).Hekel aanIk heb een hoog energielevel. Ik ben allergisch voor mensen die een heel laag energielevel hebben. Ik heb empathie voor mensen en leef met ze mee. Ik heb echter niets met drama-queens.Geheime DroomOntdekt worden als toneelspeelster. Ik doe aan amateur toneel. En vind het heerlijk om in een andere rol te kruipen en mijn moment op het toneel te pakken. Ik zou graag nog eens worden ontdekt JreïncarnatieAls ik niet kan reïncarneren als Papieren Tijger, wil ik reïncarneren als…


Man… Hoe anders zou mijn leven dan zijn??????Favoriete link(s)Ik ben een echte social media beest. Maar dat zijn links die iedereen wel weet te vinden.

Verder google ik veel naar sites die of met reizen te maken hebben of met wielrennen of golfen. En ik hou programma van muziekfestivals in de gaten. Dit jaar staat Lowlands op mijn agenda.

 

Nadere informatie over de Heterdaadsessie bij Deltares waarvan Jolanda gastvrouw is en die georganiseerd wordt samen met Esther Maes van TU Delft:

Titel  

Datum  

Tijd 

Locatie  

Achtergronden 

Aanmelden  

SharePoint voor DMS & RMA in de praktijk (TU Delft, bij Deltares)

dinsdag 21 juni 2014

12.30 – 17.00 uur plus borrel

Deltares Delft, met parkeerruimte voor de deur

Uitnodiging

kan hier